Kedves Menyasszonyok!

Igyekeztem tapasztalataim alapján összeálítani számotokra (ha megengeditek, tegeződjünk) olyan csomagot, mely lefedi a kívánságaitokat. Természetesen egy menyasszony sem egyforma, így tudunk formálni rajta, de ha neked nincs is szükséged egy-egy csomagra, csak épp valamelyik szolgáltatásra, akkor is keress bizalommal.

A próbasmink alkalmával először kicsit beszélgetünk, hogy kapjak egy képet az egyedi stílusodról - te az enyémet nagyjából láthatod a sminkeim alapján. Itt is kérlek, mint minden szolgáltatásomnál, hogy kommunikáljunk. Ne félj elmondani mit szeretnél és mit nem, de kérlek engedd, hogy a több éves tapasztalataim alapján segítselek. Ha éppen csak egy tusvonalat szeretnél, azért nem kell menyasszonyi sminket kérned, de nem is biztos, hogy olyan lesz a tekinteted, mint amire vágysz. Az, hogy nálam eltöltesz egy próbasmink alkalmával egy-másfél órát legalább, nem azt jelenti, hogy felismerhetetlenné maszkollak, hanem, hogy egy tartós és mutatós sminket készítek, amelyben jól fogod magad érezni és nemcsak a jövendőbelid fogod elbűvölni gyönyörűségeddel, hanem az egész násznépet. Tudod, hogy a fotókon látszódnia kell az eredménynek, hiszen azt fogod egész életedben visszanézni és majd a gyermekeidnek, unokáidnak büszkén megmutatni. 10-ből 8 menyasszony nem sminkeli magát a mindennapokban, így számára erős smink már egy enyhe barna füstös smink is. Én arra kérlek, hogy bízz bennem. Ezért van a próbasmink! Amint kész lettünk, várom őszinte véleményed, min változtatnál esetleg, mit próbáljunk ki még.

A családtagjaid, koszorúslányaid és vendégeid sminkjét is örömmel elkészítem, ezek részleteit személyesen tudjuk megbeszélni.

Egy esküvő sokszor jár könnyekkel, amelyek előbújnak a meghatottságtól, így a sminked csakis vízálló, professzionális termékkel készítem el.

A tökéletes smink alapja a professzionális termékeken kívűl a megfelelően előkészített, hidratált bőr! Mivel kozmetikus is vagyok, így összekötheted a bőröd feltöltését, hidratálását és előkészítését is a sminkes szolgáltatásaimmal, ezt önmagában is megteheted (nézz szét az arckezelések között), vagy a csomagok közül is választhatsz, melyek díja az első alkalommal fizetendő.

Tökéletes alap - 30.000 Ft.

Egy smink, csakis megfelelően előkészített és hidratált arcon mutat szépen, emiatt nagyon fontos, hogy a bőröd is készen álljon az "Igen"-re. Ez a csomag a következőket tartalmazza (az időpontok csak irányadóak!):

  • Nagykezelés Biodroga Clear+ lapmaszkkal, a tartós eredmény érdekében, az esküvő előtt 3 héttel
  • Próbasmink az esküvő előtt 2 héttel, de ez is csak javaslat. Akár több héttel előtte is elkészülhet
  • Feltöltő, hidratáló hialuronsavas kiskezelés, masszírozással az esküvő előtt 1 héttel, vagy pár nappal, szemöldök igazítással
  • A tartós sminked a nagy napon, melyhez Szeged területén kiszállást vállalok - természetesen máshova is utazom, csak az a csomagáron felül fizetendő
  • Egyéb tudnivalók

    Ha nem szeretnél csomagot, csak 1-1 szolgáltatást: