Üdvözlöm!

Szűcs Márta vagyok, kozmetikus, sminkes. Azon szerencsések közé tartozom, akik abban dolgoznak, ami a szenvedélyük. Szeretem megélni, hogy a vendégeimnek örömet okozom a kezelés által elért eredménnyel, és elégedetten térnek vissza hozzám.

Miért lettem kozmetikus?

Évekig küzdöttem az aknékkal az arcomon (köznyelven pattanásokkal), pubertáskor után sem múltak el a piros kis göbök az arcomról, inkább szaporodtak. Az önbizalom és büszke szavakat nem ismertem, szégyelltem az arcom. Sikertelen terápiák után elfogadtam, hogy nekem már nem lesz szép bőröm és megtanultam elkendőzni a hibákat, ekkor kezdtem el sminkelni. Az évek során felsorakozott egy hormonális probléma is a listára, így az aknék száma megnőtt. Persze jártam arctisztításokra is, de tiszteletből nem is folytatnám ezt a gondolatmenetet. Szerencsére pár éve véletlenül szememre akadt egy cikk, mely a tudományos arcápolásról szólt, ami tovább ért annál, hogy egy "zsíros bőrre" való krémet emeljünk le a boltban a polcról, mert az csodát fog tenni. Minden ekkor kezdődött. Éjszakákon keresztül csak olvastam és olvastam, próbáltam feldolgozni azt a rengeteg információt ami elém került és beleszerettem az arcápolásba. Ekkor iratkoztam be kozmetikus iskolába és változott meg a látásmódom egy életre. Megtanultam, hogy a sikeres kezeléshez kell a szakember és a vendég is, aki otthon is foglalkozik az arcbőrével - ezért fontos neki segíteni a saját rutinjának a kialakításában. Mestereimtől itt láttam példát, hogy mennyire fontos kommunikálni, mert a megfelelően kiválasztott kezeléshez tudnom kell információkat a vendégről. Az iskolában és a gyakorlaton remek tanáraim és mestereim adták át tudásuk legjavát, nekik ezúton is köszönöm a színvonalas oktatást. Szerettem, hogy lehetett velük új dolgokról beszélgetni. Az az elvem, hogy a szép bőr egy jól beállított arcápolási rutinnál kezdődik. Éppen ezért ma már büszkén vállalom az arcbőröm, és célom, hogy így tegyen minden vendégem, kortól és nemtől függetlenül. Napjainkban már remek lehetőségek vannak a kezünkben, hogy ki tudjunk alakítani egy számunkra ideális arcápolási szokást! Hivatásomnak érzem kezdetektől fogva, hogy egy olyan szakember legyek:

  - aki javasol otthoni arcápolást, és segít annak kialakításában
  - aki lelkiismeretesen nyújtja tudásának maximumát minden szolgáltatásában,
  - aki folyamatosan megújúl, képzi magát,
  - aki elmondja mire számíthat a vendég egy kezeléstől,
  - aki segít megtalálni az arcbőrön jelen lévő problémák gyökerét.

Mindezekhez professzionális termékeket használok, amelyekkel magam is és vendégeim is maximálisan meg vagyunk elégedve. Az arckezelésekhez a Biodroga termékeit használom, melyről leírást itt talál.

Amivel nálam nem fog találkozni:

 • olyan ígérettel, amit nem tudok teljesíteni.
 • Ha olyan kérdése van, amelyre nem tudok válaszolni, akkor utána járok, hogy a pontos válasszal tudjak szolgálni. Ha olyan elváltozást találok a bőrén, amely nem kozmetikus feladatköre, akkor szakorvosi ellátást javaslok, nem fogok bele egy felesleges kezelés sorozatba, mely anyagilag is megterhelő. Nem fogom tudni teljesen eltűnteni a ráncait, csak csökkenteni azok mélyedését, valamint segíteni megelőzni a kialakulásukat.

  Ha bármivel is elégedetlen lenne, kérem jelezze azonnal felém, mert számomra nincs rosszabb egy elégedetlen vendégnél.

  A pozitív visszajelzést is örömmel veszem, ha bárki megdicséri Önt a kezelések után is, vagy egy smink után, ha boldogan tér haza a kapott szolgáltatás után, ha bármi lenne amit megosztana velem, nem veszem tolakodásnak, ha ír egy üzenetet. Ilyenkor külön örül a szívem :).

  Ha megtisztel bizalmával és bejelentkezik hozzám, a kapcsolat menüpontban leírtak szerint tud elérni. Köszönöm.