Tanulja meg velem ápolni a bőrét

Sok olyan vendégem van, akikkel nem a kozmetika, hanem a smink, szempilla kapcsán találkozom. Náluk tapasztalom azt, hogy arckezelésekre nem járnak, mert vagy nincs rá igényük, vagy csalódtak. Ennek ellenére ők is szeretnének szép bőrt, de nem kapnak szakmai segítséget és így könnyen elvesznek az arcápolás útvesztőjében. Ez a szolgáltatás természetesen nem csak nekik szól, de ők ihlették. Ha egy kozmetikus mondhat ilyet, akkor én élek vele, hogy ez a tanácsadás áll legközelebb a szívemhez. Szeretnék segíteni azoknak akik: 1. még nem használnak semmit, de érzik, hogy már szükséges lenne, 2. használnak kozmetikumokat, de nem hozzák a várt eredményt, 3. valamilyen problémával küzdenek huzamosabb ideje, legyen az akár akné, komedó, barázdák, száraz bőr, pattanás után maradt hegek. Azzal, hogy kozmetikus lettem és megtaláltam a munkámhoz tökéletesen passzoló termékeket, nem akartam felhagyni azzal a szokásommal, hogy segítek márkafüggetlenül személyreszabottan kialakítani az arcápolási rutinokat. A kezelésekhez a választásom letettem a Biodroga mellett, mint professzionális kozmetikum, mert maximálisan képviseli a számomra fontos elveket, de ettől függetlenül mai napig híve vagyok a koreai arcápolási készítményeknek, a dermakozmetikumoknak és színesítem velük napi rutinom.

Az egyik legfontosabb feladatomnak érzem, hogy segítsek megoldani a hatáskörömbe tartozó problémákat, melynek alapja a megfelelő otthoni arcápolás. Nem győzöm hangsúlyozni ennek a fontosságát, hiszen a szép és egészséges arcbőr receptjének megalkotása egy társasjáték a kozmetikus és a vendég között. Az elmúlt években nagyon sok termékkel találkoztam, így van kiindulási alapom a javaslathoz. Emellett segítek megtalálni az elváltozásoknak az okát az arcán, melyeket egy belső indikátor okozhat, ehhez szakorvosi látogatásokat ajánlhatok.

Szem előtt tartom az igényeit és lehetőségeit és ennek megfelelően választok akár a Biodroga kínálatából, vagy márkafüggetlen dermakozmetikai, koreai vonalról. Más professzionális kozmetikumból nem tudom vállalni a rutin összeállítását, ugyanis nem ismerem maximálisan, csak a Biodrogát, de szerintem bármelyik, az adott márkával dolgozó kozmetikus örömmel fogadja, ha felkeresi ezzel a kéréssel.

A szolgáltatás időtartama 60 perc, díja 7.000 Ft.

Törzsvendégeimnek ingyenes a szolgáltatás. Érdeklődj személyesen.

Várom jelentkezését: info@szucsmarta.hu

A borító fényképének forrása: Photo by Ali Marel on Unsplash