kozmetika

Arcápolási rutin összeállítása (márkafüggetlen)

Az alapok

Sok olyan vendégem van, akikkel nem a kozmetika, hanem a smink, vagy egyéb dekorkozmetikai szolgáltatások kapcsán találkozom. Náluk tapasztalom azt, hogy arckezelésekre nem járnak, mert vagy nincs rá igényük, vagy csalódtak. Használnak krémeket, de elvesztek a rengeteg reklám és marketing bűvöletében, valamint változást sem látnak a termékektől. Ennek ellenére ők is szeretnének szép bőrt, de nem kapnak szakmai segítséget és így könnyen elvesznek az arcápolás útvesztőjében. A márkafüggetlen arcápolási rutin összeállítása természetesen nem csak nekik szól, de ők ihlették.

Szeretnék segíteni az arcápolási rutin összeállításával azoknak, akik:
1. még nem használnak semmilyen terméket, de érzik, hogy már szükséges lenne és nem is tudják merre induljanak
2. használnak kozmetikumokat, de nem hozzák a várt eredményt
3. valamilyen problémával küzdenek huzamosabb ideje, legyen az akár akné, komedó, barázdák, száraz bőr, pattanás után maradt hegek.
Azzal, hogy kozmetikus lettem és megtaláltam a munkámhoz tökéletesen passzoló termékeket, nem akartam felhagyni azzal a szokásommal, hogy segítek márkafüggetlenül személyreszabottan kialakítani az arcápolási rutinokat. Az arckezelésekhez a választásom letettem a Biodroga mellett, mint professzionális kozmetikum, mert maximálisan képviseli a számomra fontos elveket, de ettől függetlenül mai napig híve vagyok a koreai arcápolási készítményeknek, a dermokozmetikumoknak és színesítem velük napi rutinom.

Az egyik legfontosabb feladatomnak érzem,

hogy segítsek megoldani a hatáskörömbe tartozó problémákat, melynek alapja a megfelelő otthoni arcápolás. Nem győzöm hangsúlyozni ennek a fontosságát, hiszen a szép és egészséges arcbőr receptjének megalkotása egy közös munka a kozmetikus és a vendég között. Az elmúlt években nagyon sok terméket megismertem a különböző problémákra, így van kiindulási alapom a javaslathoz. Emellett segítek megtalálni az elváltozásoknak az okát az arcán, melyeket egy belső indikátor okozhat, ehhez szakorvosi látogatásokat ajánlhatok, tehát nem csak a bőröddel, hanem VELED egyben foglakozom.

Mi fog történni az arcápolási rutin összeállítás során?

01

Időpontfolglás után

még a tanácsadás előtt, maxmimum 24 órával kérlek küldd el a pontos nevét azoknak a termékeknek, amelyeket használsz, hogy fel tudjak én is készülni

02

Felkészülés

még a tanácsadás előtt átnézem a termékeket amiket használsz, hatóanyag lista alapján – ha valami nem maradhat, akkor attól sajnos majd meg kell vállnod, de ha valami megfelelő, nem fogom minden áron lecserélni

03

Megbeszélés

átbeszéljük milyen termékekre és MIÉRT lesz szükséged – nyugodj meg, nem tartok 45 perc alatt kozmetikus képzést, de pár dolgot muszáj átlátnod, hogy megértsd, az neked miért kell

04

Információk

a megbeszélt információkat, MÁRKAFÜGGETLEN termékajánlásokat e-mailben megkapod, de ha szeretnél, magad is nyugodtan jegyzetelhetsz a beszélgetés alatt.

A szolgáltatás időtartama 40-45 perc, díja 9.000 Ft.

Online is összeállítom az arcápolási rutinod

küldj kérlek 4 natúr (tehát smink, retus és filter nélküli) képet az arcodról: egy szemből, egy-egy az arcod két oldaláról és egyet a homlok-orr-áll vonaláról. Jó minőségben természetesen!
– ha ezek alapján úgy itélem meg, hogy elegendő az online konzultáció, akkor videó formájában is meg tudjuk tartani
– ebben az esetben a fizetés a tanácsadás napján történik, még az időpont előtt, előre utalással.

Kérlek a jelentkezéskor e-mailben térj ki mindenre a következők közül:

– milyen kozmetikai termékeket használsz jelenleg az arcodra, ezen felül az alapozóra, korrektorra és púderre is kitérve (ezeknek pontos megnevezése szükséges!),
– van-e valamilyen allergiád, belső betegséged,
– mi a legnagyobb problémád a bőröddel,
– mit vársz a tanácsadástól?

Jelentkezz most!

Az infokat ide várom:

info@szucsmarta.hu