Ma egy különc vitamin következik, a Biotin, más néven H-vitamin, vagy B7-vitamin. Azért szerettem volna betenni a kis listába, mert szerintem kevesen keresik tudatosan ezt a vitamint. Különc lesz, mert nem a bőrre közvetlenül használva lesz bizonyítottan hatásos, kicsit kitekintünk. Ez a szépségvitaminok alapvető összetevője, mely hatással van a hajunkra, bőrünkre és a körmünkre is.
Aki sellőlányok hajáról álmodik, de eddig csak a mesékben volt szerencséje hozzá, annak szeretettel ajánlom a magasabb Biotin tartalmú termékeket, természetesen megfelelő hajápoló szerekkel. De ebbe nem bonyolódom bele, akik követtek, tudjátok, hogy nincsenek csodaszerek amik egymaguk megoldanak mindent – noha kicsit ez a termék mégis az lesz :D. Lényegében ma egy termékajánlót fogtok látni, amelyről egy kedves fodrász ismerősöm által szereztem tudomást. Én mindig az iHerb oldaláról rendelem, de itthon is találni már forrásokat.
https://hu.iherb.com/search?kw=natrol%20biotin

Nekem egy 5000 mcg-os verzióm van, amitől rengeteg babahajam kinőtt, illetve a hajam is szépen növekedett, napi 1 szemet szedve. Én kúraszerűen használom, 3 hónapig, majd egy pici pihi és mehet újra.
Hajnövesztésre fel, holnap meg folytatjuk a C-vitaminnal :).

#maradjotthon #stayathome #sunbeamakeup #hatóanyag #hatóanyagkihívás #21naposkihívás #skin #biotin #smartskincare #skincare #tudatosbőrápolás #szegedikozmetikus #kozmetikusszeged #kozmetikusvagyok #tudatosbőrápolásspecialista