Tisztító Nagykezelések

A tisztátalan, aknés, pórusos bőr klasszikus nyomkodó kezelései.

Sebo Clear - hidratálással, plusz gyulladáscsökkentéssel

Hogyan oldja meg a Te problémád ez a kezelés?

Ismerem az aknés bőr kihívásait (régen én is ezzel küzdöttem) és értem, hogy ez mennyire befolyásolhatja az önbizalmad. Hiába sminkeled le az arcod, a kis puklik ott maradnak. Emiatt gyűlöltem nagykezelésekre járni, szörnyen néztem ki utána mindig. Ezért is vagyok kíméletes a „nyomkodások” alkalmával.

A klasszikus nagykezelés továbbfejlesztett változata, amelyben hidroabrázióval segítem a bőr megfelelő tisztítását. Orvosi tisztaságú hatóanyagokkal dúsított kezelés, amely segíti a hosszabb hatást. Faggyúszabályozó komplexe csökkenti a bőr megfelelő zsírtermelődését. A vitalizáló hatóanyagok javítják a sejtek anyagcseréjét, a bőr regenerálódását.

A kezelés tartalmazza az Anti-Acne minden tulajdonságát.

A kezelés időtartama kb 100-110 perc. Egy alkalom ára 18.500 Ft.

Anti Acne - klasszikus "nyomkodás"

Hogyan oldja meg a Te problémád ez a kezelés?

Megfelelő módszerekkel, kíméletesen kitisztítom az arcbőröd. Az az elvem, hogy nem gyilkolom a bőröd, figyelek, hogy a lehető legkevesebbet sérüljön. Azonban ha zárt komedóid vannak, azokat tűvel meg kell nyitom óvatosan, de ha ezek ráadásul mélyen is vannak (vagy régen voltak tisztírva), akkor előfordulhatnak kisebb sebek a kezelés után. A sikeres nagykezelés titka az otthoni megfelelő arcápolási rutin is, tehát ha nem teszel semmit pluszban, a kezelés után visszatér a probléma.

A kezelés időtartama kb 90 perc. Egy alkalom ára 14.500 Ft.

A te bőröd is lehet szép és egyenletes.

Rajtad múlik.