Ti írtátok

Még több képet találsz az Instagramon! Nézz szét ott is!

alkalmi smink anita

Kedves Márti!

Szomaton voltam nálad alkalmi sminken, visszajelzést szeretnék írni. Csodálatos volt, mindenkinek nagyon tetszett, hajnalig bírta kifényesedés nélkül. Imádtam, köszönöm szépen!

menyasszonyi smink Petra

Jelentem!
Nem volt igazán lehetőségem a sminket lemosni magamről, ez a rémálmom :D. Most sikerült csak lemosnom 1-2 órája (másnap dél – szerk.). Márti, ugyanúgy a helyén volt minden, egészen most délelőt 11-ig, atomdurva vagy! Köszönöm!

alkalmi smink Réka

Mártikám drága! Alig bírtam magammal, hogy ne írjak neked még szombat éjszaka, hanem kivárjak valami normális időpontot. Szóval azért írok, mert eddig akármilyen sminket készítettél nekem, imádtam. De ez a mostani a legeslegkedvencebbem volt. És igazad volt a rúzzsal kapcsolatban is, nagyon kényelmes viselet volt, szóval meg is vettem! 
Na de száz szónak is egy a vége, nagyon telitalálat volt és nagyon önazonos voltam, szuper érzés volt.

menyasszonyi smink Kriszti

Kedves Márti! Nagyon szépen köszönöm a mai sminkem. Az egész násznép csodájára járt. Nagyon jól éreztem magam nálad, nagyon baráti volt a hangulat… Szóval biztosan visszatérek és ajánlani is foglak mindenkinek. Köszönöm szépen, hogy széppé tettél erre a napra.

menyasszonyi smink Netta

Márti készítette a menyasszonyi sminkem. Közvetlen, profi szakember, olyan érzés volt, mintha már ezer éve ismernénk egymást. A legjobb termékeket használta, és a nagy napot hibátlanul bírta a smink.

menyasszonyi smink Hajni

Már próbasmink után éreztem, hogy jó helyre jöttem! Márta összeszedett, nagyon profi, a vele töltött idő alatt megállapitottam, hogy a hivatása iránt maximális odaadással, szeretettel van. Mennyasszonyi sminken elkészítése során odafigyelt rám, kéresemet telejesen szem előtt tartva egy csodaszép, tartós smink készült. Az esküvő során, csak dícsérő szavakat kaptam, amit Mártinak is köszönhetek.

menyasszonyi próbasmink Vivien

Maximálisan elégedett voltam a sminkkel, este alig akartam lemosni. Bárkinek mutattam mindenki csak dicsérte a munkádat. ☺️ Ha profi sminkre lesz bármikor szükségem, csak is te jöhetsz szóba.

menyasszonyi próbasmink Bea

Menyasszonyi próba smink készítése alkalmából jártam Mártinál. Maga a szalon, a környezet is egy nagyon vidám, igényes hely.
Nagyon-nagyon szép lett a sminkem, mindenki, aki csak látta, dicsérte, hogy mennyire én vagyok. Márti nagyon érti a dolgát, és a munkáján abszolút tükröződik a tudás és a minőség is. Az anyagok, termékek, melyeket a sminkhez felhasznált nagyon tartósnak bizonyultak, sehol sem csúszott el a sminkem 12 óra viselés után sem. Nagyon elégedett vagyok az eredménnyel és alig várom a nagy napot, amikor újra viselhetem ezt a gyönyörű sminket! 

menyasszonyi smink Bea

Gyönyörű voltam életem nagy napján, és ezt Mártinak köszönhetem! Örültem, hogy el tudott jönni az esküvői helyszínre, ezzel is megkönnyítve a készülődésemet. Nem csak nekem, hanem a barátnőimnek is mese szép sminket készített! Ezután, ha sminkről lesz szó, csak őt fogom választani!

alkalmi smink Julcsi

Márti a legcsodálatosabb ember és szakember. Az általa készített alkalmi smink, nemcsak egy smink volt, hanem a legbelső énemnek megfelelően készítette el. Hálás vagyok érte! Sok sikert kívánok szakmai munkájához, magánéletéhez!

menyasszonyi próbasmink Zsófi

Egy élmény volt! Márta profi munkát végzett (elsőre tökéletesen megvalósította az esküvői sminkkel kapcsolatos elképzeléseimet), mindezt úgy, hogy közben egy jóízűt beszélgettünk. Kedves, figyelmes, vendégközpontú szolgáltatást kaptam. A jövőben bátran fogom keresni nem csak profi smink, hanem egyéb kozmetikai kezelésekkel kapcsolatosan is. Csak ajánlani tudom!

Néhány fénykép csodás menyasszony vendégeimről