Sminkeld Magad Workshopok

Nem csak a sminkesek képzésre fókuszálok, hanem azokra is, akik a mindennapjaikat szeretnék megkönnyíteni és szeretnék megtanulni a saját arcuk szépségének a kiemelését – az Önsminkelő Workshopok nekik szólnak.

Fontos tudni és nem győzöm elég helyen leírni, hogy a szép bőr a megfelelő arcápolási rutinnál kezdődik. Vannak persze olyan élethelyzetek, amikor meglep minket egy-két pattanás, illetve betegségeinkből adódóan az arcunk sincs rendben. Maga a sminkelés egy elkendőzés, de én mégis csak úgy tekintek rá, mint a legszebb oldalunk hangsúlyozása, hiszen mindannyian szépek vagyunk! Kortól függetlenül! Minden workshopon én biztosítom az anyagokat, az eszközöket és minden smink oktatás után megkapod részletesen leírva amiket említettünk, termékajánlással, ecsetajánlással. Rólam, mint sminkesről, itt olvashatsz. A sminkes workshopokon professzionális termékekkel dolgozunk, az ajánlásokba viszont kérhetsz drogériás termékeket is.

Kérlek mindig hozdd el magaddal az otthoni készleted – ecsetek, sminkes alapanyagok, krémek amiket használsz smink előtt. Természetesen minden terméket használhatsz, ami nekem van, de fontos, hogy lássuk, neked milyen készleted van. Célom, hogy abból tanulj meg sminkelni ami van, nem az, hogy százezreket költs új holmikra. Természetesen, ha valami nagyon nem jó minőségű, akkor azt jelezni fogom.

Az alábbi Sminkeld Magad Workshopok foglalhatók jelenleg:

Basic Workshop - tanuld meg az alapokat

Ezen az oktatáson megtanulod, hogyan használd helyesen az ecseteket, hogyan használd megfelelően a krémes termékeket (alapozó, korrektor), illetve a por állagú termékeket. Megtanulod, hol a helye a kontúrnak, pirosítónak, highligternek az arcodon. Elkészítünk együtt egy könnyed nappali szemsminket is.
A smink oktatás után az elhangzott dolgokat írásban megkapod, termékajánlással, illetve ecsetajánlással.

Ára: 24.000 Ft.
Ha ketten jöttök a barátnőddel, Édesanyuddal, bárkivel: 42.000 Ft.

Basic Workshop érett bőrre - tanuld meg az alapokat

Az érett bőr más típusú termékeket, technikákat igényel, így mindenképp szerettem volna külön venni ezt a témakört. Tartalma ugyanaz, mint az Alap workshop lépései. Mégis kiemeltem, hogy szeretettel várok minden, ebbe a csoportba tartozó kedves hölgyet!
Ára: 24.000 Ft.

A helyes alapozás

Legszívesebben kötelezővé tenném mindenkinek :). A szép alapozás titkait és technikáját tanulod meg ezen az oktatáson. Szemsminkelést nem tanulunk itt, az arcformázást viszont érintjük.


1 órás workshop.
Ára: 11.000 Ft.

Gyors reggeli smink

Szeretnél mindennap szép sminkben lenni, de reggel kevés időd van azt elkészíteni? Meg nincs is kedved órákat tükör előtt állni? Akkor ez a Workshop neked van kitalálva!


1-1.5 órás smink
Ára: 18.000

Rejtett szemhéj sminkelése

Ez a workshop csak szemsminket tartalmaz. Ha a szemhéjad rejtett, vagy „rálóg”, akkor itt a helyed! Megtanulod, hogyan sminkeld maegfelelően a szemed.

1-1.5 órás smink oktatás.
Ára: 13.000 Ft.

Füstös szemsmink készítése

Ez a workshop csak szemsminket tartalmaz. Megtanulod, hogyan készíts el szépen egy füstös szemsminket. Igényel alaptudást, ha neked még nincs, először a Basic Workshopot ajánlom.


1-1,5 órás smink oktatás.
Ára: 15.000 Ft.

A te rúzs színeid

Megfelelő rúzsárnyalatok kiválasztása
Ha neked is számtalan félrevásárolt rúzsod van otthon, akkor itt a helyed! Ha nem találod a számodra megfelelő színeket, akkor itt biztosan megtalálod. 


40 perces workshop.
Ára: 8.000 Ft.

A tökéletes szemöldök

Minden reggel egy átokként éled meg a szemöldököd megrajzolását? Ne tedd! Gyere el erre a workshopra, és minden félelmed és berögzült rossz mozdulatod elfelejtheted.
45 perces workshop.


Ára: 8.000 Ft.