Sminktetoválás

Az eszköz a kezünkben, ami megkönnyíti a mindennapokat – természetes stílusban tetoválok, így szeretettel várlak, ha te is ebben gondolkozol!

A reggeli készülődés sokszor sietős, főleg ha nem vagyunk elégedettek szemöldökünk formájával, vagy éppen az ajkunk halovány színével. A sminktetoválás az a tartós eljárás, ami megkönnyíti az életünk, hiszen segít szépségünket kiegészíteni.

Púderes szemöldöktetoválás

Ez a típusú szemöldök tetoválási módszer 90%-ban mindenkinek megfelelő. Rendkívül természetes hatást lehet vele elérni.

Rúzsozott hatású ajaktetoválás

Ha szereted a folyamatos rúzsozott hatást, ám ezt is még természetes módon, akkor ez lesz számodra a megfelelő.

Aquarell ajaktetoválás

Ezt a technikát akkor ajánlom, ha egy átható, áttetsző végeredményt szeretnél.

Púderes szemödöldök tetoválás

Sokszor átokként éljük meg a 90-es évek vékony szemöldök divatját, ugyanis sok nőnek nem nőtt vissza megfelelően – emiatt sokaknak hiányos, vékony, vagy éppen nincs is meg az arcunknak keretet adó szemöldök.


Ma már nem kell attól félni, hogy évek múltán is szürke csíkként ott marad a tetoválás, ugyanis a púderes technikának és a legújabb pigmenteknek köszönhetően körülbelül 2 év a tartóssága. Ez azért is előnyös, mert mi is és a trendek is változnak, így nem kell életre szóló döntést hoznod. Az évek múlásával fokozatosan fog kikopni, vörösödés és szürkeség nélkül. 


Korrekcióra az első alkalom után állapítom meg, hogy hány hét múlva van lehetőség (6-12 hét között). 
Frissítésre 1.5-2 év után van szükség (ekkor már csak 1 alkalom szükséges). 

Púderes technikával dolgozom, számomra ez ami tökéletesen természetes hatást kelt, ám ha valaki szereti a sminkelt hatást, akkor erősebb szemöldököt is lehet vele készíteni. Az eljárás előtt közösen megbeszéljük mit szeretnél, mik az igények és segítek a döntésben.
Elérhető szemöldöktetoválások: Soft Powder (púderesebb) és Henna Brows (telítetettebb). 

Ajaktetoválások

Rúzsozott hatás

Ajkaid természetes színe fakult, szinte beleolvad az arcodba? Szeretnél kicsit erősebb mindennapi megjelenést az ajkaidon, de nincs kedved folyton rúzsozni? Az ajaktetoválás tökéletes választás számodra is. Ebben az esetben egy rúzsozott hatású, teljes satíros technikát javaslok. A végeredmény így is természetes lesz.

Korrekcióra az első alkalom után állapítom meg, hogy hány hét múlva van lehetőség (6-12 hét között). 
Frissítésre 2-2.5 év után van szükség (ekkor már csak 1 alkalom szükséges). 

Aquarell hatás

Ezt a technikát akkor javaslom, ha főként a szád színét szeretnéd kiemelni, vagy maximum 2 árnyalattal sötétebbé tenni. 

Ennél a típusnál egy nagyon átható, áttetsző végeredményt fogsz kapni. 

Korrekcióra az első alkalom után állapítom meg, hogy hány hét múlva van lehetőség (6-12 hét között). 
Frissítésre 2-2.5 év után van szükség (ekkor már csak 1 alkalom szükséges). 

A sminktetoválás után

Az elkészült munka minden esetben erősebb és szemöldök esetén vastagabb is. 4-6 hét a gyógyulási folyamat, melyet így fogsz megélni várhatóan:


– első 24 óra: te jó Isten, ez nagyon erős, furcsa is és sok is nekem, el akarok bújni!
– 2-4. nap: ez már örökké ilyen erős marad?
– 4-6.nap : Oh, hát így már egészen más, mint eddig, de mik ezek a pici bőr darabok? – elkezdett szinte láthatatlan módon hámlani a tetovált terület. Fontos: ne szedd le a darabokat!!!

a hámlás után: Atyaég, eltűnt a tetoválásom! Ezért adtam ki érte ennyi pénzt? Nyugalom. Ez a gyógyulás folyamata, legyél türelmes.
– ezután már folyamatosan, lassan alakul a végleges színe a tetovált területnek. Mindenkinek változó, mennyi idő után éri el a korrekció előtti végleges formát és színt.


A korrekción pedig megbeszéljük, hogy szeretnél-e erősebb színt, vagy másabb árnyalatot?! Ha nem, akkor is át szoktam siklani a területen, hogy megfelelően tartós legyen. Ahol esetleg a bőröd kidobta a pigmentet, ott kijavítom, ennek ideje már töredéke, mint az első alkalomnak.

A sminktetoválás kizáró okai

  • aktív betegség, lázas állapot
  • terhesség, szoptatás
  • krónikus betegség, hosszabb gyógyszeres kezelés után csak kezelőorvosi beleegyezéssel
  •  

Mindenképzz jelezd nekem, ha:
– véralvadásgátlót szedsz
– cukorbeteg vagy
– pajzsmirigy rendellenességed van
– igazolt lidocain érzékenységed van

Sűrűn feltett kérdések

Bátran kérdezz, ha felmerült valami, de előbb nézz szét itt, hátha már más is gondolt erre.

A legtöbbet feltett kérdés. 

Szemöldök estén picit égető érzést fog érezni, de nem fog fájni. A bal oldal általában mindenkinek érzékenyebb.

Az ajak esetén, mivel nagyon vékony a bőr, így már azért kellemetlenebb. Az érzéstelenítő viszont elég erős. Általában a legeleje és a legvége szokott a legkellemetlenebb lenni. De! Még senki nem kérte, hogy hagyjam abba - volt aki el is aludt.

A szemöldöktetoválás általában 2 óra, az ajaktetoválás pedig 2.5 óra. Kérlek hagyj elég időt nekem, ne siess majd sehova. 

Ha szerencsés vagy, akkor csak egy kis szín és kicsi forma korrekcióra van szükség. Ilyenkor általában tudok segíteni. Mindig képet kérek be a régi tetoválásról és ezután döntöm el, hogy tudok-e segíteni?!
Ha nem vagy ilyen szerencsés és eltávolításra van szükség, abban sajnos MÉG nem tudok segíteni. 

Ha herpeszre való hajlamod van, akkor a kezelés előtt és után is 5-5 napig fontos a gyógyszered szedése! Nem felel meg a kenőcs állagú termék, csakis a szájon át szedhető. Ha még nem volt herpeszed, akkor nagy eséllyel ekkor sem, de kivételek mindig vannak. 

A formán igazán változtatni nem lehet, hiszen teljesen más a szerkezete az ajkunknak és körülötte az arcbőrünknek. Más lesz a gyógyulás, így nem lesz egységes az eredmény. Kérlek ezt tartsd szem előtt. Optikai változtatásokra van lehetőség, valamint bizonyos esetekben 1-1 mm "csalásra" maximum, ha engedi az ajkad.

Ha látványos nagyobbítást szeretnél, akkor mindenképp orvosi beavatkozásra (pl.: Hialuron) lesz szükséged, de ez természetesen nem zárja ki a sminktetoválás lehetőségét.

Ezt egyelőre jól látod. Szempilla sűrítés lesz hamarosan elérhető.

Jelentkezz be most és legyél mindennap a saját sminkesed - hiszen a nappali sminked már kész is van a sminktetoválással!

Ha további kérdésed lenne:

info@szucsmarta.hu