Kedves Menyasszonyok!

Életetek egyik legfontosabb és legszebb napja előtt álltok. Szolgáltatásaimmal maximálisan arra figyelek, hogy ami rajtam múlik, az minden tökéletes legyen: a bőröd, a sminked!

Mit képviselek én?

A sminkelés során mindig arra figyelek, hogy a legszebb én-ed köszönjön vissza a tükörből. Nem az a célom, hogy más arcot láss viszont és a násznép se ismerjen meg. Ennek fényében készül el az akár rendkívül visszafogott, natúr sminked, vagy az „azért látszódjon már, hogy sminkesnél voltam” verzió, vagy az erősebb, bevállalalósabb makeup. Szeretem, ha hoztok képeket, mert ezáltal kicsit könnyebben fogunk egy nyelvet beszélni.

A próbasmink

A próbasmink alkalmával először kicsit beszélgetünk, hogy kapjak egy képet az egyedi stílusodról – te az enyémet nagyjából láthatod a sminkeim alapján. Itt is kérlek, mint minden szolgáltatásomnál, hogy kommunikáljunk. Ne félj elmondani mit szeretnél és mit nem, de kérlek engedd, hogy a több éves tapasztalataim alapján segítselek, hogy a menyasszonyi smink tökéletes legyen. Mivel általában ekkor találkozunk először, segítesz nekem abban, hogy megismerjelek, ha elképzeléseid megmutatod nekem fotókon. Az összképet segíti, ha frissen mosott hajjal és olyan színű felsőben érkezel, mint amilyen lesz majd a menyasszonyi ruhád. 

A próbasmink ára: 15.000 Ft. 

A menyasszonyi smink

Egy esküvő sokszor jár könnyekkel, amelyek előbújnak a meghatottságtól, így a sminked csakis vízálló, professzionális termékkel készítem el. 
A nagy napra kiszállást is vállalok, melyet minimum 6 smink esetén tudok teljesíteni. A kiszállási díj Szeged területén 3000 Ft., azon kívűl pedig 150 Ft/km oda-vissza elszámolás alapon.

A tökéletes smink alapja a professzionális termékeken kívűl a megfelelően előkészített, hidratált bőr! Mivel kozmetikus is vagyok, így összekötheted a bőröd feltöltését, hidratálását és előkészítését is a sminkes szolgáltatásaimmal. 

Ára: 20.000 Ft.

Érkezz felkészülten a próbasminkre!

Kérdésed van még?

Keress bátran, és megbeszéljük.