Hasznos tanácsok menyasszonyoknak a próbasminkre

A próbasmink miatt már ne fájjon a fejed!

Képzelj el egy kék szemet, ami mackó barna árnyalattal van kiemelve, kicsit füstösen. A szemzugban pedig pezsgőszínben fénylik a szemhéj. Ez egy klasszikus kérés, amikor menyasszonyi próbasminkre érkeztek.

Biztos vagyok benne, hogy totál más sminket képzeltél el, mint amit én 🙈.És ez teljesen rendben is van, hiszen másként gondolkozunk.
Nehéz egy nyelvet beszélni a sminkben, főleg úgy, ha még nem is ismerjük egymást.

Ezért szeretem, ha hoztok képet, attól kezdve egy nyelven kezdünk el beszélni. Megmutatod neked mit jelent a visszafogott smink, a sötét árnyalás és a füstös satír.

De van ennek azért egy árnyoldala is. A szuper feszes szemhéjú modellek köszönnek vissza általában a Pinterest képeken, hibátlan bőrképpel. Egy olyan kép, ami nem fedi a valóságot egyébként, szét van retusálva általában. Ezen felül annak a modellnek, tuti 100, hogy nem olyan a szemformája, mint a tied. Tehát a te sminked nem lesz olyan, és én nem is szeretném, hogy olyan legyen. Én mindig téged nézlek, a te szépséged, a te színeid, a te formáid. A te arcodból dolgozom, és abból hozom ki a legszebbet.

Akkor miért is szeretem, ha hoztok képet? Mert látom az irányt, a színeket amik neked tetszenek.

És te, hogy nézd ezeket a képeket?

Keress olyan modellt, akinek úgy látod, hogy hasonlít a szeme a tiédhez.
Nézz szét nálam, noha tizedét nem töltöm fel a munkáimnak, azért van miből válogatni. Nálam hús-vér, hétköznapi, gyönyörű nők fordulnak meg. Mert mindenki az ❤️
Nézd azt a sminket úgy, hogy a formája tetszik? A színe? A fénye? A szempilla mélysége?

Kicsit máshogy, mint eddig.

És nem baj, ha nem hoztok képet, akkor is csodásak lesztek, ez csak egy kis szösszenet a részemről. De ha van kedved, üsd fel a netet, nézz inspirációt. Vagy csak bízd magad rám 

#menyasszonyismink #bridemakeup #szűcsmártisminkes #szegedsmink #sminkszeged #menyasszonyisminkszeged #tippek #goodtoknow

Hogyan érkezzek a próbasminkre?

Lehetőleg ápolt arccal, hiszen nagyon sokat számít a megfelelő ápolás. Természetesen én is mindent megteszek a bőrödért, de egy tartós smink alá nem pakolhatok vastag ápolókat, mert el fog folyni az alapozó. Így kérlek ne csak a smink legyen fontos, hanem a bőröd ápolása is. Ebben is szívesen nyújtok segítséget, olvass utána itt.

Várlak szeretettel!