kozmetika

Bőrmegújítás dermapennel

Dermarpen a hegek és a ráncok legfőbb ellensége - csatlakozz te is a bőrápolási forradalomhoz

A Dermapen – a szépség varázslatos mikrotűje, ami új ajtókat nyit a tökéletes bőrért. Minden mikrotű egy küldetést hordoz: búcsút mondani a ráncoknak, hegeknek és pigmentfoltoknak.

Ez a kis eszköz nem csak kezeli, hanem megszünteti a problémákat, miközben minimális fájdalmat érzel. A. Dermapen felfrissíti, megfiatalítja és simává varázsolja az arcodat. Mindehhez elengedhetetlen egy professzionális Belico arcápolási rutin, melynek az összeállításában segítségedre leszek.

Nézzük meg mélyebben, mikor ajánlom ezt a kezelést!

Neked is megoldást nyújt, ha az alábbiak közül valamelyikkel küzdesz:

heges bőrfelület
felszíni barázdák
mélyebb barázdák (csökkenti őket)
rugalmasságát vesztett bőr (újra kontúrt ad az arcnak)
pattanásos bőr (gyulladások kizárva)
pigment- és öregségi foltok

Mi fog történni a kezelés során?

01

Alapok

a kezelést természetesen klasszikus arckezeléseknél már ismert letisztítással kezdem

02

Felkészülés

a bőrproblémáidnak megfelelő Belico hatóanyagkoktélt keverek ki, majd fertőtlenítés után már bele is vágunk a tűs kezelésbe

03

A tűk

a tűk, az EU-ban kozmetikusnak megengedett sémák szerinti hosszúságúak. A hatóanyag koktél az arcodra fecskendezem, majd a Dermapen készülékkel több irányban végig „simogatom” az arcod

04

Lezárás

a végén kapsz egy nyugtató, regeneráló maszkot, majd fényvédőt

Hatásmechanizmusa

A Dermapen mikrotűivel tűpontosan stimulálja a bőrt, serkentve a kollagén és elasztin termelését. A bőrödre fecskendezett hatóanyagokat viszi be a bőrbe, ezáltal segít csökkenteni a ráncokat, hegeket és pigmentfoltokat, miközben fokozza a bőr regenerációját. A kezelés hatékony, viszonylag fájdalommentes út a frissebb, fiatalosabb és simább bőrért.

Fájni fog? Vérezni fog?

A kezelésről: homlokon és a szem környékén kicsit kellemetlenebb, a többi területen teljesen elviselhető. Apró, pontszerű vérzések kísérhetik, de ebből már te semmit nem fogsz látni a kezelés végén. 

 Bőrpír: általában 48 óráig kísér a pirosság, változó intenzitással. Közvetlen a kezelés után erős lesz, ami szépen lassan halványul. Másnapra egy enyhe változatát fogod látni a tükörben, 24 óra után már sminkelhetsz vékonyan, ha zavar. Pár napig tartó apró hámlás előfordulhat. 

Amit neked kell megtenned a sikerért

Az általam ajánlott Belico rutin követése elengedhetetlen, hiszen szüksége lesz a bőrnek a professzionális hatóanyagokra. Ezt ha nem követed, nem tudom garantálni a sikert. Innentől kezdve (ha eddig valamiért nem tetted) fényvédőben fogsz úszni mindennap. 

Az utóápolás tehát már a te feladatod. A kezelés utáni napokban a bőröd kerülhet „rosszabb” állapotba, ami azt jelenti, hogy szárazabb lesz, pici hámlás előfordulhat. Ez főleg akkor történhet meg, ha nem követed az utat, amit javasoltam. 

Van bizony pár ellenjavallat:

  • bőrfertőzés, bőrgyulladás (pl. herpesz), pikkelysömör.
  • anyajegy, szemölcs.
  • krónikus bőrbetegség, rosacea, hajszálértágulatok.
  • rosszindulatú bőrelváltozások.
  • véralvadási problémák.
  • nem kezelt cukorbetegség.
  • aktív acne.
  • terhesség, szoptatás.

Jelentkezz most!

Ha további kérdésed lenne:

info@szucsmarta.hu